De Kracht van Bloesems

Contactgegevens

De Kracht van Bloesems

José Hoekstra
Margaret Krophollerlaan 3
1902 MA   Castricum
Tel.: 06 42134068
email: info@dekrachtvanbloesems.nl

Routebeschrijving

Let op: Tomtoms sturen u vaak naar het flatcomplex langs de Krophollerlaan. Nummer 3 bevindt zich echter in de huizenrij! Zie hieronder voor de routebeschrijving.

Openbaar vervoer:

Vanaf het station neemt u bus 167 richting Alkmaar. Uitstappen bij de Anna Reynvaansingel (ongeveer 10 minuten rijden vanaf het station). U loopt door in de rijrichting van de bus, met de bocht mee naar links. Na ruim 50 meter ziet U een hoge flat achter een vijver aan de rechterkant van de weg. De weg die hiervoor naar rechts gaat is de Margaret Krophollerlaan. Het één na laatste huis aan de rechterkant is nummer 3.

Met de auto:

vanuit Alkmaar
Als u via de provinciale weg N203 Castricum binnenrijdt, komt U over de Soomerwegh binnen, een brede weg met een strook in het midden met plantenbakken. Bij het Shell tankstation aan de linkerkant gaat U linksaf. Dit is De Bloemen. Aan het eind komt u bij een rotonde, hier gaat u driekwart rechts. U volgt de weg en gaat verderop met de bocht mee naar links. Ongeveer 100 meter verder ziet u aan de linkerkant een hoge flat achter een vijver, direct hierna gaat U linksaf de Margaret Krophollerlaan in. Aan het eind, het één na laatste huis aan de rechterkant, is nummer 3.

Vanuit Heemskerk
Als U via de Rijksstraatweg over het spoor Castricum binnenkomt, gaat u rechtsaf de dorpsstraat in - let op dit is een straat waar fietsers voorrang hebben. Aan het eind gaat U bij de rotonde rechtsaf op de C.F. Smeetslaan. U rijdt helemaal rechtdoor, bij de rotonde ook rechtdoor. Verderop gaat U met de bocht mee naar links, U bent dan op de Laan van Albertshoeve. Volg deze kronkelende weg. Na ongeveer een kilometer buigt de weg naar links, daar ziet U aan de rechterkant een hoge flat achter een vijver. Ga hier voor rechtsaf de Margaret Krophollerlaan in. Aan het eind, het één na laatste huis rechts, is nummer 3.